Cocktails op locatie

Vrij & Blij verzorgt met professionaliteit, jarenlange ervaring en vooral heel veel liefde cocktails op iedere gewenste locatie.  Een verjaardag, receptie, opening of bruiloft maak je extra feestelijk met onze heerlijke, ter plekke bereidde, cocktails. Wij werken uitsluitend met verse producten en, dankzij onze samenwerking met Bacardi, Eristoff en Bombay, alleen met premium brands.

Maak een selectie van je favoriete cocktails, kijk op ons menu om een persoonlijke touch te geven aan je feest.

Tevens kunnen wij een alcoholvrije variant op bijna elke cocktail aanbieden. Gaat je voorkeur uit naar cocktails op biologische basis, dan is dat natuurlijk geen probleem. Hier vragen we wel een meerprijs voor.

Vrij & Blij Cocktailcatering is in het bezit een aantal mobiele cocktailbars, hierdoor kunnen wij binnen, maar ook bijvoorbeeld in je tuin of balkon onze cocktails bereiden. Wij nemen onze eigen (mobiele) bar, glazen en eventueel extra personeel mee, zodat je je hier niet druk over hoeft te maken

Natuurlijk laten wij ook alles weer netjes achter!

Wij vragen 5,00 per cocktail en rekenen 27,50 per uur voor het barpersoneel. In overleg bespreken we vooraf hoeveel uur en/of personeel nodig is voor het gewenste aantal cocktails. Hierdoor kom je achteraf niet voor verassingen te staan.

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan contact met ons op zodat wij er samen voor kunnen zorgen dat je feest de cocktails en service krijgt die het verdient!

Welkom bij Vrij & Blij Cocktailcatering . Vrij & Blij verzorgt met liefde de cocktails op locatie; een verjaardag, receptie, opening of andere feestelijke gelegenheid.Tevens bieden wij workshops aan voor kleine of grote(re) gezelschappen in een locatie naar keuze of in onze eigen locatie/workshopruimte in het centrum van Amsterdam. Persoonlijke aandacht en een relaxte sfeer vinden wij erg belangrijk bij (het geven van) onze workshops.ONZE LOCATIEVrij & Blij heeft zelf een prachtige locatie in hartje Amsterdam Lokatie Laurier, in de Laurierstraat 62. Wij vragen voor het gebruik van deze ruimte geen meerprijs.PRIJZENVrij & Blij Cocktailcatering neemt uiteraard alle zorgen op zich, zodat u zelf kunt genieten van uw eigen feestje. U kunt uit een menu kiezen, wij zorgen voor de bar, drank, glaswerk, personeel etc. Voor deze dienst rekenen wij een uurtarief (23,50) en een cocktailprijs per stuk (4,50)

Plan

You'll https://www.affordable-papers.net/ have to give up command when employing a inexpensive essay writing service.

out your own outline.